Urservice

Vi har 25 års erfaring med reparasjoner av ur. Vi tar imot alle typer armbåndsur for service, og det vi ikke kan ta selv har vi de beste samarbeidspartnere med hjelper oss.

Jevnlig service og stell

Ditt ur trenger jevnlig service og stell for å fungere optimalt og vare lengst mulig. Her er noen enkle servicetips du bør utføre på ditt ur gjevnlig:

  • Batteribytte er en selvfølge hvis uret ditt går på batteri. Vi ordner dette mens du venter
  • Be om at vi også utfører en trykktest og sjekker pakkninger på ditt ur, slik at uret holder den vanntettheten det skal.
  • Skift rem før den kryper av seg selv av hånda di. En skinnrem har begrenset levetid, særlig hvis den blir utsatt for fukt. Vi har remmer på lager. En ny rem får uret ditt til å se nytt ut.
  • Har uret ditt metall lenke bør det gjevnlig renses for støv og urenheter som fester seg i leddene. Rens av lenke kan man utføre selv ved å vaske det gjevnlig i litt salmiakk vann. Vi renser lenker i ultralyd maskin og får vekk all urenheter. Vi kan ogå polere opp lenket ditt for deg. Har du et mekanisk ur som begynner å sake, eller står, så må urverket renses, og slitedeler må byttes.

Polering av klokker

Her har du et ur før og etter polering på vårt verksted.

Vedlagt link beskriver Breitling sin forklaring på hvorfor og hvilken service som er nødvendig på ditt ur:

Rens av lenke på klokka

Har du sett på lenket ditt i det siste? Kanskje trenger det en rens?