Kjøpsbetingelser

Frakt / levering

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Vi behandler din bestilling bestilling normalt innen 24 timer etter at bestillingen er registrert , ordre mottatt på lørdager, eller helligdager blir behandlet første virkedag. Ordre fra felumb.no sendes med Posten servicepakke.

Alle ordre over kr 1000,- sendes fraktfritt i Norge. Ordre under 1000,- vil bli belastet kr 99,- for frakt. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 10 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor og om varen er på vårt lager eller ikke. Ved avvik fra dette mottar du bekreftelse på mail med antatt levering. Noen ringstørrelser må bestilles og leveringstiden vil da bli noe lenger. Uavhentede varer vil bli returnert til oss på kundens regning. Det vil da bli belastet et gebyr på kr 300,-. Vi tar kontakt pr e-post om så er tilfelle.

Levering skjer enten ved klimanøytral servicepakke fra Posten/Bring eller henting i vår butikk.

 

Bytting

Vi tilbyr full bytterett på alle varer kjøpt hos felumb.no. Kunden dekker selv fraktkostnadene for returen. Normalt er bytteretten 14 dager fra mottatt vare. Varen må ligge i originalt etui med eventuell blombe inntakt. Gi oss beskjed på hvilken vare du ønsker å bytte til. Er det et restbeløp ved bytting til rimeligere vare blir beløpet overført til det kortet det ble betalt med. Dette gjelder kun ved kjøp i nettbutikk. Varer som er bestilt i vår nettbutikk kan byttes i vår butikk. Husk å ta med deg kvitteringen for kjøpet eller byttelapp. Det er 14 dagers bytterett dersom ikke noe annet er avtalt. Varen må være i ubrukt stand. Vi gir ikke pengene tilbake ved bytting av vare i fysisk butikk. Varer som er gravert byttes ikke.

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre på varer eller tjenester som er kjøpt ved fjernsalg eller utenfor fast utsalgssted, som f.eks internett, telefonsalg eller dørsalg. Du trenger ikke å begrunne hvorfor du ønsker å gå fra kjøpsavtalen, slik at du kan undersøke varen før du bestemmer deg for å beholde varen eller ikke. Du har angrerett i 14 dager fra den dagen du mottar varen. Hvis du ønsker å returnere varen må varen og emballasjen være ubrukt og i samme stand som da du mottok varen. Etter angrerettens frist er det naturligvis rett til å reklamere på varen ved feil eller mangler iht. Kjøpsloven. Dersom varen ikke blir hentet slim at vi ikke får beskjed om retur vil ikke kravene som stilles deg iht angrerettloven §11 og §13 være oppfylt slik at du da mister retten til angreretten.

 

Hvordan returnerer jeg varen?

 

  • Gi oss beskjed innen angrerettfristen på 14 dager, ingen krav til grunn, men send oss det skriftlig slik at det ikke blir noen misforståelser
  • Fyll ut angrerettskjema
  • Varen og emballasjen må være i samme stand som da du mottok varen
  • Du er selv ansvarlig for retursendingen og vi anbefaler å benytte en sendeform som har pakkesporing, og erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending.
    Kostnaden for retursendingen dekkes av kjøper (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Send returen til:

L.Felumb AS
Torget 6
3256 Larvik
Tlf: 33 18 10 21

Du vil motta en e-post når vi har mottatt din retur. Vi vil behandle denne. Tilbakebetaling skjer så til kredittkortet du brukte i bestillingen. Vanligvis tar det 7 virkedager.

 

Reklamasjon/skade under frakt

Ved reklamasjon der det er feil eller mangler på varen betaler vi returkostnaden. Vi kontrollerer varen for feil eller mangler før den blir sendt til deg som kunde. Ved skade under frakt der det er synlig skade på emballasje signer kun med forbehold. Ved reklamasjoner/skade, ta kontakt slik at vi kan ordne med retursending og ordne opp.

 

Kort og betaling

Du kan bruke Visa, MasterCard, delbetalinger og betaling med faktura gjennom Klarna i vår nettbutikk. Alle transaksjoner er kryptert for din sikkerhet. Etter du legger inn en bestilling er beløpet kun reservert, og pengene trekkes først når pakken sendes fra oss.

 

Forbehold

L.Felumb AS forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil på siden slik som pris, produktinfo etc. Varer som er gravert tas ikke i retur. Vi tar også forbehold om at salgsvarer kan være utsolgt.

L.Felumb AS
Torget 6
3256 Larvik
Tlf: 33 18 10 21
Org.nr: 961 673 186 MVA